Fråga:
Vad stjäl Ant-Man från Avengers?
CodeMed
2015-07-20 06:48:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

I Ant-Man skickar Hank Pym Ant-Man

till Avengers-anläggningen för att stjäla den teknik som behövs för raiden på Pym Teknisk anläggning. Den lilla enheten läggs sedan till i Pym-nätverket, förmodligen för att distrahera företaget från den kommande saboten. Men senare ser vi hela Pym-byggnaden implodera i vad vi kan tänka oss att vara platsen för enheten som stulits från Avengers-anläggningen.

Så vad gjorde Ant-Man stjäla från Avengers? Och vad gör det?

Jag kan inte träna om du är ironisk.Jag antar att hela konversationen gick "hej, hur ska vi ordna denna komo?", "Dunno. Hur är det med att han måste gå och samla en macguffin och Falcon är där och de slåss?".
Två svar:
alexwlchan
2015-07-20 10:53:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

När Lang är på planet, håller på att göra luftfallet, får vi en förklaring av vad enheten är och varför den behövs:

Hank: Den sista fasen av din träning kommer att bli en smygintrång. Du måste hämta den här prototypen av en signallokal . Det är en enhet som jag uppfann under mina SHIELD-dagar.

Hopp: Vi behöver den för att motverka de överföringsblockerare som Cross installerade i Futures Vault.

Hank: Det samlas för närvarande damm i en av Howard Starks gamla lagringsanläggningar i New York. Bör vara en tårta.

Schemat som Hank visar Scott är märkt "Signal Decoy", vilket verkar ovanligt vagt:

enter image description here

@CodeMed inget av det förklaras på något sätt av filmen
@CodeMed: Tja, det kallas ett "signallokal".Det enda sättet ett lockmedel skulle kunna motverka "överföringsblockerare" är om blockerna aktivt riktar in sig på sändningar.I grund och botten distraherar lokket blockerna, vilket gör att din REAL-signal kan komma förbi blockerna.
@CodeMed det är så jag förstår det, ja.Signallokaren är det som gjorde det möjligt för killen i skåpbilen att hacka in i anläggningens system.
kjw
2015-07-20 09:07:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det har gått några dagar sedan jag såg filmen, men hjälpte inte enheten han stal att stänga av säkerhetssystemet? Om jag minns rätt lade Pyms dotter in det på en av de stora datorerna. Jag tror inte att det hade något att göra med implosionen, men återigen har det gått några dagar sedan jag såg det;)

Jag tror att jag kommer ihåg att de sa att det hade något att göra med att störa det som skulle blockera kommunikationen i byggnaden.


Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...